Meditaties

Zeven Richtingen Meditatie

Dit is een meditatie om je te verbinden met de zeven richtingen. Je kunt het veld, of de ruimte om je heen, zien als een cirkel, een medicijnwiel, waarbij jij het middelpunt bent. Om je heen strekken zich de windrichtingen uit: noord, oost, zuid en west. Zij vormen de cirkel, of het platte vlak. De punten onder en boven je zijn de vijfde en zesde richting, als je deze met de vier windrichtingen verbindt, ontstaat er een driedimensionale ruimte die je als een kosmisch ei omhult. Dit is jouw ruimte, jouw microkosmos. In het midden van die ruimte is je hart, de zevende richting, de kern van de dingen. Waar alles om draait.

Wanneer je je verbindt met deze zeven richtingen breng je jezelf in balans. In deze meditatie leid ik je langs de richtingen, om zo richting voor richting de ruimte om je heen op te bouwen. Je zult merken dat je de rest van de dag voelt dat je gegrond bent in de aarde onder je, geopend naar de wereld om je heen vanuit je kruin en dat je aanwezig bent vanuit je hart. In verbinding met jezelf en het leven.

Voel je welkom om in de comments onder aan deze pagina je ervaring met de Zeven Richtingen Meditatie te delen of doe dat hier op de facebookpagina van de Moeder Aarde Meditatie .

Zeven Richtingen Meditatie – 16 april 2020

Over de opname: Het is een buiten opname in mijn tuin, daardoor zijn er contactgeluiden hoorbaar uit de omringende tuinen. Ook mijn zoontje banjert tijdens de opname gezellig om mij heen, wat eveneens hoorbaar is in de opname.

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief.