Contact

LET OP * Zwangerschapsverlof*

In verband met mijn zwangerschap ben ik van 14 april tot waarschijnlijk het begin van de herfst van 2023 met zwangerschaps- en ouderschapsverlof. Ik zal op deze plek aangeven vanaf wanneer ik weer aan het werk ga. 

 

Bereikbaarheid

Praktijktelefoon: 06 3310 3112

Email: evelien@praktijkhetnoorden.nl

 

Werktijden

Woensdag 9:00 – 17:30

Vrijdag 9:30 – 17:30

Cliëntenspreekuur in de yurt ”Urda’s Bron” aan de Dussen Dijk 

Buiten deze werktijden kunt u een voicemail inspreken, u wordt dan op werkdagen teruggebeld. Bij vragen die kunnen wachten, kunt u het beste e-mailen naar bovenstaand email adres.

Waarneming tijdens vakantie of afwezigheid

In geval van vakantie of afwezigheid wordt u hierover duidelijk en tijdig geïnformeerd, zodat u zich daarop kunt voorbereiden. Wanneer er behoefte is aan acute ondersteuning in het kader van uw zorgtraject, kunt u bij uw verwijzer (vaak uw huisarts) terecht voor een ondersteunend contact. Vaak zal deze een gesprek bij de betreffende POH-GGZ aanraden.

Crisis

In geval van crisis buiten mijn werktijden is uw contactpersoon uw eigen huisarts of de dienstdoende huisartsenpost.

Werkplek

Ik houd praktijk in de yurt die wij op ons terrein hebben staan. Onze yurt draagt de naam “Urda’s Bron” en is vernoemd naar de oudste van de drie nornen, Urd of Urda, afkomstig uit de Noorse mythologie. De naam Urd betekent ‘de oude’ en zij gaat als norne of schikgodin over het verleden en ‘daar waar we vandaan komen’. In haar naam kunnen we ‘oer’ herkennen. Samen met haar zusters Verdandi (heden) en Skuld (toekomst) woont Urd onder aan het wortelgestel van de wereldboom Yggdrasil, waar zij gedrieën het lot van de mensen hoeden. Zij is ook de beschermster van zowel de bron als Yggdrasil zelf en samen met haar zusters verzorgt zij de wortels van Yggdrasil door er genezende zalven op te smeren en helende runen in te kerven. De bron van Urd is de geboorteplaats van de allereerste oer zwanen waaruit alle andere zwanen op deze aarde van afstammen.

Op het terrein is een composttoilet aanwezig (zie foto’s voor een impressie). Parkeren kan overal aan de dijk en is gratis. Toegang tot het terrein is via het hekje. Voor de yurt: u gaat links voor het voorhuis langs over het veld. U ziet de yurt dan liggen. Als u vroeg bent, kunt u plaatsnemen op het bankje bij het water. U wordt dan opgehaald. 

 

Praktijkadres

Het Noorden

Yurt ‘Urda’s Bron

Dussen Dijk 6

4271 XL

Dussen in Noord-Brabant

 

Betalingsvoorwaarden

Facturen kunnen overgemaakt worden naar Praktijk Het Noorden – IBAN  NL38 ASNB 0706 8096 02. De betalingstermijn is 14 dagen. 

 

Vooraanzicht yurt
Spreekkamer
De gong

Bankje bij de yurt

Composttoilet

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief.