Het Vrouwen Medicijn

mei 14, 2022 | 10:00 am mei 15, 2022 | 5:00 pm
Yurt 'De Bron van Urd', Dussen

Aanmelden via evelien@praktijkhetnoorden.nl

Het Vrouwen Medicijn brengt ons in verbinding met ons lijf, onze zintuigen, onze gevoelens, en daarmee met onszelf. De vrouwenwond is een ziekmakende staat van afgescheidenheid waarbij we als vrouw moeizaam in contact komen met wat we voelen, wat onze grenzen zijn, waar we wel of geen behoefte aan hebben. Het verstoort een gezonde relatie met ons lijf, maar ook die met ons gevoelsleven.

Het Vrouwen Medicijn is een helend weekend waarin we contact maken met het lijf. Contact met de natuur. Contact met wat er van binnen leeft.

Hoe activeren we Het Vrouwen Medicijn?

Vertragen – mindfull in het lichaamsbewustzijn blijven, uit het hoofd, in het lijf. Beweging die heel dicht bij jou blijft. ‘The Body knows the Way’. Voelen zonder vluchten. Niet hoeven oplossen.

Labyrint lopen – meditatief wandelen om de zintuigen te activeren. Het labyrint brengt je bij je centrum.

Plantmedicijn – microdosering truffels die ontspanning en openheid brengen. Vanuit deze openheid lopen we het labyrint en bewegen daarna op zachte, mystieke muziek.

Sharing Cirkel – delen in de cirkel vanuit waar jij bent, niets meer, niets minder. Delen vanuit je hart, zonder te hoeven be-denken of ‘het goed te doen’ is een krachtig medicijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief.