Door de Noorderpoort – Vrouw Holle en de Wijsheid van de Voormoeders

mei 29, 2020 | 2:00 pm 4:15 pm
Hillegersberg, Rotterdam

Zoom meeting

Door de Noorderpoort – Vrouw Holle en de Wijsheid van de Voormoeders

29 mei 2020

Wie we zijn wordt onder andere bepaald door de vormende invloed van onze ouders, opvoeding, de cultuur en zelfs onze voorouders. Deze invloed kan voedend zijn, wanneer we beseffen hoe we gevormd zijn en ons tegelijkertijd vrij voelen om onze eigen weg te gaan. Maar de invloed kan ook blokkerend werken, wanneer we ons, vaak onbewust, gebonden voelen en vast komen te zitten in herhalende patronen.

Wanneer we op zoek zijn naar levenswijsheid, keren we ons naar het Noorden, de eerste richting van het medicijnwiel. Het is de plek achter ons, de weg die achter ons ligt. We gaan door de Noorderpoort, naar de plek voorbij tijd en ruimte, waar de voorouders zijn. Het Noorden staat voor wat onbewust is en ons vormt en beïnvloedt. We vinden er de moeders en voormoeders met hun schat aan kennis en wijsheid.

In deze Zoom bijeenkomst richten we ons op iets waar we tegen aanlopen, een oud patroon of een thema, iets waar we meer inzicht in willen. Vanuit daar gaan we door de Noorderpoort op bezoek bij de voormoeders en hun wijsheid. Vrouw Holle zal onze gids zijn!

Werkvorm: meditatie, dieptewerk, intuïtieve opdrachten die het onbewuste triggeren en talking circle.

Kosten: €15 per tikkie, na aanmelding

Aanmelden per email: evelien@praktijkhetnoorden.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief.