Teachings of the Nightcat training

Wie is die Nightcat met haar groene ogen en fluwelen vacht?
Wat komt ze vertellen?
Wat zijn haar sleutels voor het terugvinden van de eigen stem?
Kortom: wat zijn haar Mystery Teachings?

Ben jij erbij op 16 december om de spits af te bijten van de eerste jaargang van de Teachings of the Nightcat ooit? Neem je favoriete schrijfboekje mee, hul je in een heerlijk dekentje, stook het vuur op.. want we duiken op de rug van de Nightcat via het rookgat de Andere Wereld in.

Het belooft echt iets bijzonders te worden. Samen komen we terug in lijn met The Feminine Mystery Teachings. Now is the Time!

Dit is de link naar het event en de tickets:

https://hipsy.nl/event/22056-teachings-of-the-nightcat

Liefs,

Eef

Schaduwwerk Training

Leer de kracht van Schaduwwerk toepassen!

Werken met je de schaduw brengt helderheid, zelfinzicht en mildheid.

Schaduw vinden we waar we getriggerd raken. Als we daar bij durven te blijven, gaan we zien wat het leven ons spiegelt over onszelf. Patronen die we blijven herhalen zijn vaak aanwijzingen dat we iets niet zien, vaak over onszelf en onze overtuigingen.

Schaduw brengt ons precies waar we moeten zijn en toont ons de volgende stap op de weg. We leren om via onze oordelen naar het kwetsbare kind in onszelf te te gaan. Wanneer we haar de ruimte geven, komen we dichter bij wie we nou eigenlijk echt zijn.

Tijdens deze training werken we met het verhaal van Vrouw Holle en zullen in haar een verdraagzame schaduwwerk gids vinden.

Schaduwwerk | Storytelling | Zelfreflectie

Drie Woensdagen 14.00 tot 16.30

€333

15 mei | 29 mei | 12 juni

Link naar het event op Hipsy Schaduwwerk Training | Het Goud van Vrouw Holle

1-OP-1 Schaduwwerk Reis

Kun je niet naar de yurt komen op woensdagmiddag? Je kunt ook kiezen voor de 1-op-1 variant, waarin we in drie privé sessies van 1.5 uur op dezelfde manier met je Schaduw werken als in de training maar dan dus met zijn tweeën. Dit kan zowel online, als in de yurt of een mix hiervan. Interesse? Email me dan op evelien@praktijkhetnoorden.nl. Investering: € 444

Raad van Vrouwen – met Ademwerk

Sacred Sharing herstelt de verbinding

De Raad van Vrouwen is een meditatieve cirkelbijeenkomst gericht op het Yin principe van Sacred Sharing – Delen vanuit je diepste wezen. Sleutelwoorden van deze cirkel zijn: acceptatie, aanwezigheid en ontvankelijkheid.

Yin is de laag van beelden, gevoelens, sensaties, associaties. Door vanuit deze laag met elkaar te delen, weven we een web van onderlinge verbondenheid met elkaar en het Veld. We starten met Ademwerk door Miranda van MiYoga, waarna de sharing volgt. 

Wat je meeneemt uit een Raad van Vrouwen:

‘Uit je hoofd naar je lijf, je adem als poort naar de diepte van jouw eigen stem, in verbinding met de cirkel.’ 

mi-yoga.nl  |  praktijkhetnoorden.nl

Way of the Dank Moon - by Evelien van Leeuwen

Energy Flow

Energie Yoga in de yurt door Pien en Charlotte van Energy Flow 750.

https://pienkindercoach.nl/energy-flow-3/
https://pienkindercoach.nl/energy-flow-3/

Creative Roots

Plantmedicijn & Intuitief Schilderen

zaterdag 20 augustus

9:30 – +/- 13:30

€50

Intuïtief Schilderen

Creativiteit is niet gewoon een hobby, het is een noodzaak. Als we afgestemd zijn op wat van binnen is en daar intuïtief expressie aan geven, komen we in dialoog met onszelf. Op die manier leven en werken, is in lijn met wie we zijn, daarom klopt wat we maken altijd en hoeft het nooit ‘goed’ of ‘mooi’ te zijn. Het is precies wat het is en dat brengt ons thuis. 

Wat gaan we doen?

In de cirkel komen we samen. We verbinden ons met de elementen en het niet-wetende veld van onze creatieve stroom, die precies weet waar we moeten zijn. We openen ons voor de wijsheid van de truffel in microdosering, welke ons verbindt met de ‘Dreamtime’ en ‘De Diepe Wateren’ van onze oerbron. Daar vinden wij wie we zijn. Dat zetten we op het doek, gewoon vanuit waar we zijn en wat er opkomt. Zo komen we thuis.  

Raad van Vrouwen – Intuïtieve Sharingcirkel

Samen Niet-Weten leidt tot Nieuw-Weten

De Raad van Vrouwen is een meditatieve cirkelbijeenkomst voor iedereen (M/V/N) waarin we contact maken met de symbolische, innerlijke ‘rechterhersenhelft’ dimensie van beelden, gevoelens, sensaties en verhalen. Het is een vorm van gezamenlijke Actieve Imaginatie (CG Jung). We starten met Ademwerk door Miranda van MiYoga, waarna een intuïtieve sharing volgt, met erna ruimte voor creatieve expressie.

Wat je meeneemt uit een Raad van Vrouwen:

Uit je hoofd naar het wijze niet-weten. In vruchtbare uitwisseling met je diepe intuïtie krijg je zicht op waar je heen beweegt.’ 

De Raad van Vrouwen is onderdeel van een experimenteel onderzoek naar de invloed van de rechterhersenhelftfunctie van het ”niet-weten en de intuïtie” op de groepspsyche. Samen niet-weten lijkt te leiden tot een Veld, waaruit nieuw-weten ontstaat, dat niet gestuurd is door het denken, maar meer voort lijkt te komen uit het creatieve onbewuste. Jouw deelname wordt gewaardeerd en helpt om meer zicht te krijgen op dit proces.  

mi-yoga.nl  |  praktijkhetnoorden.nl

aanmelden via evelien@praktijkhetnoorden.nl

Try-out

vrijdag 15 juli

20:00 – 22:00

€30 – try-out tarief

Serie van vier

vrij 23 sept – 23 dec – 17 maart – 16 juni

20:00 – 22:00

€160 – er wordt verwacht dat je alle keren aanwezig bent.

Het Vrouwen Medicijn

Het Vrouwen Medicijn brengt ons in verbinding met ons lijf, onze zintuigen, onze gevoelens, en daarmee met onszelf. De vrouwenwond is een ziekmakende staat van afgescheidenheid waarbij we als vrouw moeizaam in contact komen met wat we voelen, wat onze grenzen zijn, waar we wel of geen behoefte aan hebben. Het verstoort een gezonde relatie met ons lijf, maar ook die met ons gevoelsleven.

Het Vrouwen Medicijn is een helend weekend waarin we contact maken met het lijf. Contact met de natuur. Contact met wat er van binnen leeft.

Hoe activeren we Het Vrouwen Medicijn?

Vertragen – mindfull in het lichaamsbewustzijn blijven, uit het hoofd, in het lijf. Beweging die heel dicht bij jou blijft. ‘The Body knows the Way’. Voelen zonder vluchten. Niet hoeven oplossen.

Labyrint lopen – meditatief wandelen om de zintuigen te activeren. Het labyrint brengt je bij je centrum.

Plantmedicijn – microdosering truffels die ontspanning en openheid brengen. Vanuit deze openheid lopen we het labyrint en bewegen daarna op zachte, mystieke muziek.

Sharing Cirkel – delen in de cirkel vanuit waar jij bent, niets meer, niets minder. Delen vanuit je hart, zonder te hoeven be-denken of ‘het goed te doen’ is een krachtig medicijn.

Droomwerkgroep

In deze droomwerkgroep leer je de taal van je eigen dromen spreken.

Data

Zoom – link ontvang je na aanmelding

Woensdagavond 20:00 – 21:30

6 april

20 april

4 mei

18 mei

1 juni

15 juni

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief.